A Night Out
Igår var dagens to-do följande:
- Plugga x 1000
 
Men ibland blir det ju inte alltid som man tänkt sig..
 
Reality:
- Tränade på morgonen
- Pluggade lite
- Gjorde massa annat så som att städa köket, fota, planera massa roligt, ja ni vet.. 
- Drog ut på kvällen.
 
På KTH pratar alla alltid om att prokrastinera, som för er som inte vet (jag visste inte innan jag började där) så är det att undvika plugget genom att göra annat haha. Igår var jag mästare på det!
 
Men det var ändå min fina vän Arushis födelsedag, så jag tyckte att jag förtjänade ett pluggbreak för att fira henne lite och bestämde mig för att klä upp mig lite och möta upp dom inne i stan.
 
 
Körde på med min favoritparfym, gjorde ögonen lite glammiga med bronsig ögonskugga och toppade med guldiga örhängen och rött läppstift till marinblå v-ringad topp och svarta shorts. 
 
Lite detaljer och min favoritplats i vår lägenhet, balkongen där man har utsikt över poolen. Är så fint att sitta där på kvällen.
 
Jag mötte upp brudarna på ett ställe som heter Mad Men Attic Bar. Så mysigt med livemusik och happy hour fram till nio! Värt! Dock rullade jag hem ganska tidigt då jag hade midterms idag. Men nu är jag klaar! Kvällen ska spenderas med att träna och kanske gå ut och äta med några tjejkompisar. Kram på er! 
Two good things today
 
Jag kan inte få nog av inredning. Det är så himla roligt och jag längtar ihjäl mig tills jag får komma hem till vår lägenhet hemma i Sverige igen och får piffa upp lägenheten lite till. Hemma brukar Jonas alltid bli lite småtokig på mig (fast egentligen tror jag han älskar det hehe) när jag kommer hem efter jobbet på Lagerhaus med något nytt. Men hur kan man låta bli? När jag kommer hem i sommar ska jag visa er hur jag bor! Hade ni förresten varit intresserade av att se vår lägenhet här i Singapore? 
 
Bilderna ovan är från pinterest, har en board som heter home sweet home där jag samlar mina favoriter. Ni hittar den här. Annars kan jag bidra med lite girl-powerpepp här. Så bra hon är!! Hoppas ni har en bra dag. 
A coffee to go, please!
 
Helluu och godmorgon på er borta i Sverige. Här i Singis är klockan redan 16.15 och jag ska snart in och skriva en midterm, kommer vara såå glad när det är klart ikväll. För att ladda upp ska jag gå och köpa kaffe och något mellanmål, typ frukt eller en bar, mums! Ikväll ska vi försöka besluta oss för vart vi ska boka hotell när vi ska till Fillippinerna. Vi flyger till Cebu, så om någon varit där och har tips välkomnas dessa varmt.
 
Ovan är en liten outfit jag tänkte visa er. Så sprang jag runt klädd när jag var på zoo i helgen. Jumpsuiten kommer från Zaful och har superhärligt och luftigt material. Förövrigt måste jag poängtera att det här med fint hår är ett no-no här. Alltså det går inte haha! Man fixar håret, går ut, eller nä stryk det, man behöver inte ens gå ut utan det räcker att man är i lägenheten och håret är lika frissigt och kaos som innan fem minuter efter på grund av all fuktighet. Så det saknar man ju verkligen med Sverige, haha. Kram på er och hoppas ni har en mysig dag. ♥