Stop along the road at Tioman
 
Tror inte ni förstår vad fint det var när vi var ute och promenerade på Tioman. Ett av stoppen var denna plats, så här är några fler bilder därifrån. Är ju rätt ovanligt att hitta en klassisk gunga på en strand utan massa turister flockade runt den. Som när jag var på Koh Phi Phi var det kö till en gunga som fanns där, haha. 
 
Hur som, nu är Jonas och jag på Bali, Canggu, rättare sagt. Vårt hotell är så otroligt fint, jag ska visa rooftopen där vi spenderade kvällen och beställde in mat. Idag är det ju super blue blood moon, men tyvärr kunde vi inte se den då det är för molnigt här.. Men, vi hade mysigt i alla fall! Dock har jag blivit förkyld, så efter middagen gick vi bara och såg film på hotellrummet och käkade choklad (hittade Riesen på flygplatsen - DRÖM!). Nu ska jag sova och försöka bli frisk. Hotellfrukosten ska tydligen vara grym här, så ser fram emot den, hehe. Godnatt på er!
Today's agenda
Dagens planer:
 
¤ Ut och simma lite i poolen, hinner inte träna så då får ett morgonsim duga. Men vårt hotell på bali (som vi far till imorgon) har gym så då ska jag passa på att träna, både inomhus och utomhus med hjälp av mitt gummiband.
 
¤ Skola 12.30 - 15.30, sedan 16.30 - 19.30. Långa pass här i Singapore, och oftast har man bara 10 minuters paus. Det kan ju jämföras med KTH där man alltid har 45 minuters pass och sedan 15 minuters rast, haha vi i Sverige är bortskämda. 
 
¤ 20.00: Konsert med Foster the People!! Kuuul! 
 
¤ Hem och packa inför Bali imorgon. Flyget går halv elva, perfekta tiden då man får lite sovmorgon men ändå kommer hinna få eftermiddagen och kvällen på Bali.
 
Kram!
 
Postcard from Malaysia
Hittade en gunga vid en strand, klyshigt? Ja. Men så mysigt.
 
Bland höga växter och en väg som nästan var för bra att vara sann blev det en liten fotopaus. Fotografen gjorde ankgång så det var svårt att hålla sig för skratt.
 
Kan inte förstå höjden och maffigheten på djungeln som utgjorde majoriteten av Tioman. Det var sjukt häftigt! Massor av apor och stora ödlor var några av djuren vi stötte på under turen.
 
Tioman, Malaysia 2018.
 
Goddagens! När jag började skriva detta inlägg satt jag på kvällslektion i en kurs som heter Environmental Health & Safety Management och vi gick igenom kemikalier och hur de reagerar med varandra samt hur man kan skydda sig mot dessa. Spännande tycker nörden i mig! Min dag har annars bestått av att dricka kaffe, laga bananpannkakor, tvätta, klippa Jonas hår och att plugga. Inte så superspännande kanske, men för mig var det verkligen en spännande upplevelse att klippa hans hår. Trodde det skulle gå helt åt skogen, men håret är fortfarande kvar och han verkar inte hata mig, så antar det gick vägen. Veckans planer är dock lite mer spännande för imorgon ska jag på Foster the People efter skolan och på onsdag far vi till Bali! Vi ska till Canggu, om någon har varit där och har tips välkomnas dessa hjärtligt. 
 
Ovan är några bilder ifrån Tioman, Malaysia. Hade velat göra en guide om detta ställe, men eftersom inte speciellt mycket var öppet blir det lite svårt. Men vi hann åtminstone vandra lite i djungeln vilket var spännande och vi hittade även otroligt fina stränder, så där får Tioman ett stort plus! Det blev dock inte så mycket bilder just när vi var i djungeln för att det var rätt svårt att fota när man klättrade upp för massa stenar på supersmala stigar med massor av växter kring sig och prassel i buskarna, hehe. Godnatt på er.