Koh Lipe I love you
 
Alltså.. Jag har blivit kär. Koh Lipe är så otroligt fint. Stränderna är kritvita, vattnet är klarblått och palmerna är så gröna och höga. Det är så otroligt mysigt här! 
 
I fredags kom Fanny från Sverige och på lördagen tog vi vårt pick och pack till Langkawi, Malaysia. Dagen därpå tog vi båten över gränsen till Thailand och Koh Lipe. Jag är stormkär. 
 
På Lipe har vi snorklat, utforskat kringliggande öar, ätit massor av thaimat, läst böcker och druckit mangojuice. Sämre kan man ha det!
 
En av alla solnedgångar som spenderades på stranden. Högre mysfaktor får man leta efter!
 
Att köpa grillad majs längs gatan är ju underbart. Varför är det inte så överallt? Detta gör mig så glad. 
 
Take me to beach
Virgin islands.
 
De har typ happy hour överallt i Filippinerna, här käkade vi pizza för första gången på forever (med riktig ost!) och drack margaritas.
 
Besökte Chocolate Hills på ön Bohol som var såå fint.
 
Alltså, Filippinerna. ♥ Jag tog så sjukt mycket bilder när jag var där. Helt galet. Ni måste åka dit någon gång i ert liv, aldrig sett så fina stränder och så klart vatten. Det var som ett litet paradis. Ber förövrigt om ursäkt för otroligt dålig uppdatering, men nu ska vi försöka få igång bloggandet igen! Hade en tenta igår, så skönt att den är över! Idag kommer en av mina bästa vänner från Sverige hit och hälsar på, som jag längtat! Vi spontanbokade en resa till Malaysia och Thailand nu i helgen, så imorgon far vi. Min vän har aldrig varit i Asien så ska bli kul att visa henne lite olika länder. Hoppas ni har en superfin helg och tagga fredag!
Försöker bara ta mig igenom
 
Jag lever!! Internet i Filippinerna är inte det bästa om jag säger så, så det gick verkligen inte att ladda upp bilder alls. Men hur som helst, nu är jag hemma igen och vi hade en så himla bra resa, stränderna och vattnet var bland det finaste jag sett. Dock tog livet en rejäl vändning i slutet av veckan. En så himla bra sak hände, medans två riktigt dåliga saker inträffade. Så just nu försöker jag bara hantera alla känslor och hitta motivation till att plugga till en midterm jag har på torsdag. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige och att ni börjar känna er taggade på våren. Kram på er så hörs vi snart igen! ♥