A Night Out
Igår var dagens to-do följande:
- Plugga x 1000
 
Men ibland blir det ju inte alltid som man tänkt sig..
 
Reality:
- Tränade på morgonen
- Pluggade lite
- Gjorde massa annat så som att städa köket, fota, planera massa roligt, ja ni vet.. 
- Drog ut på kvällen.
 
På KTH pratar alla alltid om att prokrastinera, som för er som inte vet (jag visste inte innan jag började där) så är det att undvika plugget genom att göra annat haha. Igår var jag mästare på det!
 
Men det var ändå min fina vän Arushis födelsedag, så jag tyckte att jag förtjänade ett pluggbreak för att fira henne lite och bestämde mig för att klä upp mig lite och möta upp dom inne i stan.
 
 
Körde på med min favoritparfym, gjorde ögonen lite glammiga med bronsig ögonskugga och toppade med guldiga örhängen och rött läppstift till marinblå v-ringad topp och svarta shorts. 
 
Lite detaljer och min favoritplats i vår lägenhet, balkongen där man har utsikt över poolen. Är så fint att sitta där på kvällen.
 
Jag mötte upp brudarna på ett ställe som heter Mad Men Attic Bar. Så mysigt med livemusik och happy hour fram till nio! Värt! Dock rullade jag hem ganska tidigt då jag hade midterms idag. Men nu är jag klaar! Kvällen ska spenderas med att träna och kanske gå ut och äta med några tjejkompisar. Kram på er!