Wednesday things
God kväll från Singapore! Här har skolan dragit igång nu, men har ett rätt så härligt schema där jag börjar ungefär klockan 1430/1530 och har föreläsning i 2-3 timmar. På fredagar är jag dessutom helt ledig, så det ger ganska mycket fritid på dagarna och helgerna, vilket jag tycker är superbra då jag vill uppleva och resa så mycket jag bara kan när jag är bosatt här borta. 
 
Igår exempelvis började jag sent och då for vi in till stan på dagen och gick förbi ännu en michelinguide-restaurang. Denna gång var det japanskt och sötvattensål (unagi), ris, fisksoppa och wasabirot som stod på menyn. Det var spännande och coolt samtidigt som man helt ärligt blev lite äcklad då vi satt med ansiktet in mot köket och fick se hela processen, från att de dödar ålarna, till att de tillagas. Men det gäller ju som sagt allt kött vi människor äter och jag tycker att ska man äta kött då ska man också tåla att se dem slaktas. Personligen är detta inte en favorit dock haha, vilket är varför jag till stor del väljer att inte äta kött speciellt ofta.
 
Hur som helst, det var så gott, samtidigt som vissa smaker var väldigt främmande. Efter vandrade vi vidare och gick förbi ett mysigt litet café där vi drack cappucinos och åt morotsmuffins med chese cream i (första gången sedan jag kommit till asien som jag ätit ost haha!). Dagen avslutades med föreläsningar på skolan. Idag är det faktiskt ganska fint väder för första gången, så har legat och läst Elle vid vår pool, låter helt sjukt att säga ju när man vet att det är vinter i Sverige. Ikväll väntar välkomstparty med tema white-party inne i stan, kan nog bli kul! Hoppas ni får en mysig dag! ♥
Matilda Berlin

Men alltså GUU vad underbart det ser ut!!! <3

Sarah

Skönt o va ledig på fredagar :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress